Παραλία Χαράκι - Η οικογενειακή ατμόσφαιρα που ζητάτε

Το Χαράκι βρίσκεται 36 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου στην ανατολική ακτή του νησιού. Είναι ένα πανέμορφο ψαροχώρι με γραφική παραλία, με πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα, καθαρά διαυγή νερά κατάλληλα για εξερεύνηση του βυθού με μάσκα.

 Μικρές ψαρόβαρκες αραγμένες στο λιμανάκι, φρέσκο ψάρι στις ταβέρνες, αρωματισμένος ελληνικός καφές στις καφετέριες και πάνω απ'όλα το επιβλητικό κάστρο της Φέρακλου συνθέτουν το μαγευτικό Χαράκι.

Η παραλία στο Χαράκι θα σας προσφέρει οικογενειακό περιβάλλον, ιδανική επιλογή για εσάς που ταξιδεύετε με τα μικρά μέλη της οικογένειας. Εδώ θα βρείτε ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες και ομπρέλες για να απολαύσετε το μαύρισμα, την ώρα που τα παιδιά θα παίζουν δίπλα σας με ασφάλεια.

Εξερευνώντας την γύρω περιοχή, θα ανακαλύψετε την αυθεντική ζωή των ντόπιων στον γραφικό Αρχάγγελο, 8 χιλιόμετρα μακρύτερα. Αναπνεύστε τον αρωματισμένο με μυρωδιά πεύκου αέρα στους Πεύκους, που θα σας αναζωογονήσει μετά από την διαδρομή προς το χωριό.

Στην παραλία Χαράκι της Ρόδου θα βρείτε την οικογενειακή ατμόσφαιρα που ζητάτε, σε συνδυασμό με το πανέμορφο τοπίο και το καλό φαγητό - η καλύτερη επιλογή!

TOP